Medisinsk Qigong kurs i Bodø

Trude Eker fra Oslo har besøkt Yoga North for å gi oss nordlendinger et to dagers kurs i Qigong!

Dette er en enkel og lettlært metode for deg som vil vil holde deg frisk eller få bedre helse. Medisinsk qigong øker sirkulasjonen, styrker muskler og sener, myker opp ledd, gir overskudd, indre ro og glede. Langsomme, myke bevegelser og positiv konsentrasjon aktiviserer kroppens evne til å helbrede seg selv. Biyun er tradisjonelle metoder satt inn i en moderne sammenheng. De aller fleste kan trene denne metoden, og du trenger ikke være myk eller sprek. Du lærer også noen enkle meditasjoner. Du vil også få boka «Qigong etter Biyunmetoden», trenings-cd og kompendium. Du kan lese mer om qigong eller biyun-metoden på nettet. Sjekk ut siden www.biyun.no

Her ved Yoga North ble vi så begeistrert for disse enkle, dog effektfulle øvelsene, at vi tilbyr samtrening hver søndag klokken 1900. Treningen varer kun en halv time og tar for seg avspenning (meditasjon), øvelsene og egen kroppsmassasje til slutt. Du vil oppleve at energinivået ditt løftes. Foreløpig gjennomfører vi denne samtreningen gratis- så begeistret er vi!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *