Fantastiske Henriette Lien, en av Norges mest kjente Flow-yoga og Yin-yoga lærere, kommer endelig tilbake til Bodø.
Henriette er kjent for sin herlige miks av livsvisdom og erfaring med nydelig flyt, og ikke minst deilig avspennende Yin-yoga. Ingen workshop med Henriette er lik. Hun veksler mellom det utfordrende og det myke. Klassene hennes passer for de aller aller fleste, enten du er helt fersk eller en øvet yogautover.

Det spiller heller ingen rolle hvilken type yoga du driver med til vanlig, her er det alltid gode filosofiske eller fysiske poenger å hente. Tidligere workshops har blitt revet bort på «no time». Vi har maks plass til 30 stk, og vil prioritere dem som velger å benytte hele helgen med Henriette og oss på Yoga North!

Bli med og la deg inspirere!

Les mer og kjøp billett her.

 FOTO: MORTEN BENDIKSEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *