Koble deg på med Olga!

Lørdag 4. mai fra 1200- 1600
Kun 499 for denne supre økta!
Flotte Olga Wisniewska er ny-tilflyttet til Bodø by, og bringer ny energy og liv inn i både kulturorganisjoner i byen og hos Yoga North.
Olga har sin bakgrunn fra Iyengar Yoga og tilbyr deg en smakebit på hvordan du kan koble deg bedre på (bli mer tilstede) i eget liv. I løpet av denne økta vil hun både gi tips om hvordan du kan vekke til live energien i ditt eget kropps-system, men også hvordan de enkelte muskelgrupper og bindevev kan aktiviseres….til syvende og sist så er jo målet å få kropp og sinn til å samhandle.
Denne workshopen passer for alle, enten du er nybegynner eller øvet.
Hvis du aldri har gjort yoga før, så er dette en ypperlig anledning til å begynne.
Hvis du praktiserer jevnlig, så kan denne økta med Olga hjelpe deg til bedre forståelse av ditt eget kroppslige system. Det er alltid mulig å hente nye tips, ny energy og hjelp til å dekode Yoga i DIN kropp!

Velkommen på Yoga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *