Yoga North° og Trine Berge inviterer til en høstlig og oppløftende yoga-workshop. Her blir det først en morsom og småsvett 90 min dynamisk vinyasa yoga økt. Deretter legger vi inn en god pause der Trine serverer en fresh, god og sunn juice. Kvelden avsluttes med en deilig rolig yin yoga økt, med avspenning og hvile.

Se program og kjøp billett her.

2 kommentarer

  1. Hei Trine! For en stund siden kjøpte jeg billett til workshop den 30. september. Jeg er dessverre blitt syk og kan ikke delta. Er det mulig å få refundert billetten? Mvh Anne Blix Gulstad

    1. Heisann, Anne!Vi beklager at du ble syk forut for Trine Berge workshopen, men dessverre er disse billettene ikke refunderbare. Vi hadde to stykker som ikke møtte til denne workshopen. Det er alltid en mulighet å prøve å selge billetten sin… Basert på deltagerantall, så blir det tatt en avgjørelse på et tidspunkt OM arrangementet kar seg gjennomføre eller ikke. Trine måtte jo reise T/R helt fra Oslo for denne eventen. Det vi KAN få til er en super-rabatt for deg på neste arrangement. Trine planlegger å komme tilbake ila juleferien, og er sikkert innom flere ganger i 2020. Bare minn oss på dette, så skal vi ordne det meste. Vi beklager også at du ikke har fått svar på dette innlegget tidligere. Innlegget lå «skjult» som kommentar på web-siden, dessverre altfor lenge. Hvis du vil ha hurtig svar på henvendelser, så send gjerne mail til info@yoganorth.no. Mvh Yoga North Teamet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *