Hurra….det er fortsatt godt å være nordmann…i Norge.
Etter vårens og sommerens lock-down har vi kun et brennende ønske om å kunne fortsette å kunne tilby yoga på Bertnes. Vi har dessverre høye månedlige driftsutgifter, og trenger dere som kunder for å kunne holde det gående. «You never walk alone».

Så, hva har vi gjort for å kunne holde skuta flytende?
Vi gikk tidlig LIVE og tilbød flere ukentlige timer på FACEBOOK LIVE. I starten var det hele 20 stk som var villige til å stå i et sponsor-måneds- medlemsskap a 299. Etter at vi fikk lov til å åpne dørene igjen i sommer, så har de fleste avsluttet sponsorskapet sitt og har heller satset på å komme tilbake på fysiske timer i studio. Vi har fortsatt trofaste ONLINE- medlemmer spredt ut i distriktet og i utlandet, og er evig takknemlig ovenfor disse.

Instruktørene våre underviste gratis i fire måneder, men nå prøver vi atter en gang å utbetale lønn.

DROP-IN
DROP-IN pris på våre fysiske timer i studio er 195 kr, betales med kort i resepsjon eller via VIPPS (112762). Student/honnør- rabatt er 180 kr.

KLIPPEKORT (nytt: 3 mpneders gyldighet)
Vi har solgt både 5 x klippekort og 10 x klippekort til 1800 kr. Varighet på nye klippekort kjøpt i 2021 er begrenset til TRE måneder fra den dagen du kjøper kortet. Grunnet Corona- restriksjoner, så er vi fortsatt felksibel med klippekort kjøpt i 2019 og 2020 (ETT års varighet). Kortet er IKKE bundet til navn, så kort kan lånes bort, du kan «gi bort klipp», ta med venner på trening etc. Vi setter dog begrensing på at rabatterte kort kun gjelder hvis du har krav på rabatt.

ONLINE: MÅNEDS-MEDLEMSSKAP: 299/mnd
Tilgang til alle våre facebook-videoer og fri tilgang til ZOOM- klassene våre. Du vil få tilgang til alle gjennomførte ZOOM- klasser, også dem du ikke selv kan delta på gjennom den private facebookgruppen Yoga North ONLINE- Norsk

NYTT TILBUD: LOKALT PREMIUM MÅNEDSMEDLEMSSKAP: 899/mnd
…for deg som hører til i Bodø: For en månedspris på 899 kan du trene så ofte du vil på de oppsatte timene i studio, du får tilgang til alle våre facebook Live filmer og tilgang til Facebookgruppa Yoga North ONLINE Norsk/Engelsk, du får også tilgang til alle våre ZOOM sendinger, enten du selv er tilstede på timen eller bare vil ha lenken tilsendt i ettertid. Du får 10-20 % rabatt på de større arrangementene i studio. I tillegg kan du plukke fra følgende utstyrspakke til hjemlån i den perioden du betaler medlemsskap:
1 matte, 2 klosser, 2 blokker, 1 belte, 1 bolster, 1 FEET-UP chair. Da fyller du bare ut et skjema neste gang du er i studio, og tar med deg pakken hjem.
I tilfelle ny lock-down, så er vi forberedt- og flere av instruktørene vil da også undervise ONLINE via ZOOM.

Medlemsskapet har ingen bindingstid utover den måneden du betaler. Når du velger å avslutte dine innbetalinger, plikter du å levere rengjort utstyrspakke tilbake til studio. Vi mener du her for MYE for pengene. Interessert? Send en e-post til info@yoganorth.no, merk e-post med PREMIUM MEDLEMSSKAP.

BEDRIFTSTRENING
Vi kan tilby bedriftstrening i salen hos oss på Bertnes, eller vi kan avtale at instruktør kommer til dere. Gunstige tider vil som oftest være tidlig ettermiddag/kveld. Vi kan også tilby nettundervisning via ZOOM eller annen møteplattform som deres bedrift foretrekker. Ta gjerne kontakt på info@yoganorth.no, så avtaler vi en fordelaktig pris!

ENGLISH- DROP IN CLASSES via ZOOM
During these Corona crises, Yoga North has also gone «LIVE». Our teachers are teaching live through Facebook Live or Zoom, contributing to the survival of the Yoga North Studio in Bodo, Norway.
If you want to have access to the ZOOM- classes , please send an e-mail to info@yoganorth.no. We will charge you 10 EUR/100 NKR for each class you attend, to be paid by paypal.me/yoganorth prior to the class, or we can talk about a membership arrangement.

ABONNEMENT- VALG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *