Corona-DUGNAD: ONLINE Medlemskap..bidra til husleie og strøm!

Hurra….det er godt å være nordmann…i Norge.
Myndighetene har sakte åpnet opp, også for organiserte treningstilbud. Vi har derfor satt i gang fysisk REAL LIFE Yoga, og mangler bare nettopp DEG i studio, slik at vi kan fortsette med yogatilbud på Bertnes. Det påhviler oss som arrangør og deg som deltager å følge opp sikkerhetsmessige tiltak. Følgende gjelder hos oss på Yoga North:
Vær ute i god tid til timen (unngå kø), og oppretthold avstand med minimum 1 meter til de som er rundt deg. Vær hjemme hvis du har noen som helst symptomer. Ta med eget utstyr (matte, håndkle og evt. blokker/belte). Påfør ANTIBAC som det første du gjør når du kommer inn døra (Dette er tilgjengelig i resepsjonen), og som det siste du gjør før du forlater lokalet. Bruk gjerne hansker/klut for å unngå berøringspunkter på vei inn og ut av lokalet.
Vi har merket av 15 matteplasser i salen. Det er 1,20 meter mellom mattekantene og du holder da minst 1,5 meter til din nærmeste nabo. Spre dere ut i salen så godt det lar seg gjøre etter hvert som plassene fylles opp.
Tilstreb å benytte vår berøringsfrie VIPPS eller PAYPAL betalingsordning, så slipper vi berøringspunkter på betalingsterminal i resepsjonen. VELKOMMEN på Yoga!

Gjennom de siste månedene, har Yoga North også gått «LIVE»/ ONLINE på Facebook LIVE.

Instruktørene har stått på gratis i fire måneder for å bidra til at vi fortsatt har et Yoga North på Bertnes, i Bodø, når vi en gang går tilbake til mer»normale» tilstander.

Vi takker dere som har bidratt og som fortsatt ønsker å bidra på denne måten.
For 299 kroner i ONLINE månedsmedlemsskap, får du tilgang til alle våre LIVE sendinger. Ditt medlemsskap vil bidra til å dekke løpende utgifter og kanskje bety at yogastudioet består gjennom denne utfordrende perioden.
Vi trenger fortsatt deres bidrag for å overleve.

Hi guys!
During these Corona crises, Yoga North has also gone «LIVE». Our teachers are teaching live through Facebook Live or Zoom, contributing to the survival of the Yoga North Studio in Bodo, Norway, waiting for at some some point a gradual return to more normal conditions.
We offer a monthly membership fee of 299 NOK for access to the LIVE Facebook movies. This will contribute to the studio´s general expenses. We will move the LIVE sendings to a private Facebook group for our LIVE members.

On- Line Yoga April 2020

Categories: Ukategorisert

Post Your Thoughts