Yoga North°/ Fit for Life
org.nr :  996247082
Tlf: 902 27 501 (SMS) / 986 01 162
Besøksaddresse:
Gammelveien 2
8030 Bodø

Norway

Hvis du kommer kjørende, ta hensyn til smal og uoversiktlig vei de siste 150 m.

Godt med parkeringsplass utenfor Yoga North˙ lokaler.
Benytt inngang helt til venstre, på hjørnet!
Velkommen til oss!

Yoga i Gammelveien 2

Vi har vært så heldige å få leie fantastiske lokaler i den gamle ullvarefabrikken på Bertnes. Bygningen ligger fredelig til like nedenfor Støver skole.

Bertnes Gamle Uldvarefabrikk

Yoga North˙ har tilhold i en bygning med historisk sus. Gammelveien 2 er opprinnelig den gamle ullvarefabrikken i Bodø. Her ble det i sin tid produsert kvalitetstepper i stor skala. Fabrikken hadde sitt eget kraftverk, og var en av de første lokalitetene med elektrisitet i Bodø. Siden har det vært mange aktører i aktivitet i huset, fra møbelfabrikanten Ekornes, via kryddersalg, reklamefirma og ikke minst hovedkontoret til frisørkjeden Nikita. Da Nikitakjeden flyttet sitt hovedsete til Misvær, ble bygningsmassen solgt til Pedersen Eiendom AS. De senere år er det Bodø kommune som har hatt tilhold i 1. etasje med sitt foretak «Huset X». Huset ble solgt igjen i september 2013, og nye eiere er like opptatt som oss av å ta godt vare på dette ærværdige, historiske bygget.

Yoga North˙

Høsten 2012 fant vi et fantastisk lokale med potensiale. Bak rosa vegger og gullkraner fant vi utrolige vindusflater, gulvbord med patina og et hus med sjel. Rosa ble erstattet med hvitt og svart; inspirasjonen til dette var det bygningen selv som ga. Vi disponerer i dag store deler av 2. etasje, og tar gjerne i mot flere som vil bli en del av et helse- og treningsmiljø. Vi har fortsatt kontor til utleie.

Yoga-miljø

I Gammelveien 2 skaper vi en drøm og har en ambisjon om å benytte disse historiske lokalitetene som et samlingspunkt for Yoga- interesserte i Nord- Norge. Derfor booket vi tidlig flere yoga- og treningseksperter til å gjennomføre yogaseminarer og yogatreff for alle som har interesse for Yoga. TRE større yoga- seminarer ble gjennomført i 2013, i tillegg til at Kettlebell og Fitnessguruen STEVE Maxwell tok turen helt fra USA for å kurse oss Bodøværinger i funksjonell styrke- og bevegelighetstrening! Yoga North samarbeidet også med Turistforeningen i Bodø og deltok under gjennomføring av Yoga på Bodøs tak. Flere seminarer, kurs, retreats og turer er planlagt i 2014. Først ut var Naema Noor og Henrik Allum fra House of Yoga 9. og 10. mars 2013. Neste var MARTIN med intensiv IYENGAR-workshop 4. og 5. mai. Deretter gledet vi oss til Steve Maxwell som kom helt fra USA i august. Hvis du lurer på noe, send gjerne en mail til info@yoganorth.no