NY «JUICY DETOX & FLOW» mini- workshop med Trine Berge onsdag 30. September kl 1800- 2100 .

30. september 2020

18:00 - 21:00

Gammelveien 2, 8030 Bodø

599,- NOK

Bodøjenta Trine Berge kommer jevnlig på besøk til Bodø by og Yoga North°. Vi inviterer derfor til NOK en Mini Yoga Workshop.
Du og dere er herved velkomne til en NY Juicy DETOX 3-timers yoga workshop med rensende effekt. 
Her blir det først en morsom og småsvett 90 min dynamisk vinyasa yoga økt.
Deretter legger vi inn en god pause der Trine serverer en detox, fresh og god og juice basert på de vitaminer og mineraler vi trenger for å bære oss gjennom det som etter hvert blir en hektisk høst sesong.

Mini- workshopen avsluttes med en deilig rolig, anspennende yin yoga økt, med avspenning og hvile.

 Trine bruker eteriske oljer underveis som fordyper effekten.

Program:

1800 – 1930 – Vinyasa yoga, 90 min
1930 – 1945 – Pause med juicing
1945 – 2100- Yin & savasana

Vinyasa er kreativt, rytmisk, fysisk og morsomt. En dynamisk yogaform basert på flytende sekvenser av yogaøvelser med pust. Flyten og sekvensen kan være både raske og lekende eller mer mindful og rolig. Vi bruker hele kroppen, og jobber med styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Vi jobber med fullt fokus, bevissthet og tilstedeværelse. Vinyasa er en fantastisk utfordrende og oppløftende yogaform som åpner energibanene og skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform. Dette blir en kortere økt for å gi kroppen hvile og avspenning og avslutter med savasana.

Trine Berge har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker her i Norge, blant annet ”Supermat” og boken «Rawfood». Hun har jobbet med sunn livsstil siden midten av 90 tallet. Til daglig underviser og formidler hun en helhetlig og sunn livsstil innen yoga, detox og kosthold. Hun er utdannet innen Vinyasa, Yin og Kundalini yoga. 
Les mer om henne på www.trineberge.com – her finner du også hennes blogg og onlinekurs.

Pris og påmelding:

Velkommen til en NY Trine- Berge yoga workshop på YN.

Kun 599kr for denne herlige 3-timers økten! Vi har plass til ihvertfall 15 matter i vår deilig yogasal, og ivaretar alle pålagte smitteverntiltak. Bruk helst ditt eget utstyr, men studio låner ut ved behov. Hjelp oss da gjerne å vaske og desinfisere etter bruk.Du kan betale med kort ved hjelp av betalingslenken nedenfor eller benytte VIPPS: 112762

Tilbakemeldingene fra Trines tidligere work shoper på Yoga North har vært:
«Fantastisk»
«Morsomt»
«Jordnært og ekte»
«Vældig profesjonelt opplegg»
«Mye for pengene»

AVLYST: Mini- Yoga Workshop med jentene fra RÅ Yoga- Inspirasjon til oppstart av grunnleggende egenpraksis

read next