Yoga North ble etablert I den ærverdige gamle Ullvarefabrikken/ Nikitabygget på Bertnes I januar 2013. I historiske lokaliteter med en utrolig atmosfære håper vi at du vil la deg inspirere til å gjøre masse yoga, slik vi selv er blitt inspirert. Yoga kommer I mange former, men siden også vaåe instruktører har forskjellig bakgrunn, fokuserer vi på at yoga skal være enkelt å gjøre, lett å administrere og lett tilgjengelig, også for deg. Vi tar hensyn til at vi er alle forskjellig skapt, og at de færreste av oss er I stand til å utøve avansert akrobatikk…det er jo effekten av stillingene på kropp og sinn vi er ute etter….vi tar derfor hensyn til forskjellighet og nivå. Aktiv bruk av hjelpemidler som blokker, belter, stoler  og bolstere/puter benyttes slik at alle kan oppleve effekten av stillingene, uansett utgangspunkt. Vi utøver Yoga i oppvarmede lokaler (+20˙, +30˙ og +40˙) noe som øker graden av effekt- både under og etter treningen.

Yoga passer for alle, uansett utgangspunkt. Prosjektet Yoga North˙ fokuserer på et lokalt, fysisk yogatilbud i Bodø med jevnlige seminarer og workshops både med nasjonale og internasjonale yogakapasiteter. Vi arrangerer også tidvis yoga-turer/ yoga-retreats med våre egne lærekrefter. Vi var et av de første yogastudioene I Norge som startet med nettbasert undervisning, men dette var et prosjekt vi la på is, da det er ingenting som kan erstatte det å komme sammen og gjøre yoga sammenmed andre ildsjeler. Skulle du befinne deg I utkantstrøk, så ta likevel kontakt- og kanskje vi kan finne en løsning for nettopp deg.

Hos oss trenger du ikke medlemskap. Vi har foreløpig kun drop- in timer basert på en enkel klippekortsordning. Prisen i 2022 er 195 for en enkelt time, 1800 for 10 gangers klippekort og 900 for 5 gangers klippekort. Vi har honnør/studentpris på 10 gangers klippekort. Klippekortene har varighet på 1 år.

Dørene åpnes 30 minutter før timene begynner. Kom helst minimum 10 minutter før timen din starter. Ta med et håndkle, en drikkeflaske og et tørt skift til etter timen. Vi tilbyr dessverre ikke dusj mulighet.
De aller fleste hos oss trener enten I short/ T- skjorte eller singlet/ tights. Velkommen til oss ved Yoga North˙!

7. Januar i 2023 feirer vi 10-års jubileum. Du er hjertelig velkommen til ÅPENT HUS hos oss denne dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *