Om oss

Om oss

Vi er selv inspirert av B.K.S: Iyengar´s metoder der vi tar hensyn til forskjellighet. Aktiv bruk av hjelpemidler som blokker, belter og bolstere benyttes slik at alle kan oppleve effekten av stillingene, uansett utgangspunkt. Vi utøver Yoga i oppvarmede lokaler (+20˙, +30˙ og +40˙) noe som øker graden av effekt- både under og etter treningen.

Yoga passer for alle, uansett utgangspunkt. Prosjektet Yoga North˙ fokuserer på et lokalt, fysisk yogatilbud i Bodø med jevnlige seminarer og workshops både med nasjonale og internasjonale yogakapasiteter. I tillegg vil vi i løpet av 2014 etablere et undervisningstilbud over internett.

Hos oss trenger du ikke medlemskap. Vi har foreløpig kun drop- in timer basert på en enkel klippekortsordning. Velkommen til oss ved Yoga North˙!

Våre instruktører
Helen

Helen

Eier og faglig ansvarlig

Helen

Helen

Eier og faglig ansvarlig

Helen E. Christensen er eier og faglig ansvarlig for Yoganorth˙. Hun har tatt utdanning innenfor Integralinspirert Hatha- Yoga og er sertifisert D.Y.P. Yogalærer fra House of Yoga i Oslo. Hun har studert hos Naema Noor og Henrik Allum i flere år, og er nå ferdig med en tre- årig Iyengar- lærer utdannelse ved Oslo Iyengar Skole. Helen er nå internasjonalt sertifisert og godkjent Iyengar Junior lærer, nivå 1. Helen er utdannet gymnastikklærer og har bak seg en bred og variert idrettskarriere. Hun har i tillegg mange års tjeneste i Forsvaret og er statsviter fra Universitetet i Nordland. Hun har også gjennomført en masterutdanning i personalledelse. Kropp og bevegelse har alltid vært viktig for Helen. I den moderne verden er det lett å miste kontakten med sin egen kropp. Yoga vil stimulere nervesystemet ditt og vil over tid kunne forsterke immunforsvaret. Med en mer funksjonell og friskere kropp vil du kunne leve et bedre liv- på så mange måter.

Bente

Bente

Bente

Bente

Bente er en av våre mest erfarne instruktører. Bente arbeider til daglig som helsesøster i Bodø kommune. Hun har utdanning som Medisinsk Yogalærer og har i tillegg tatt utdanning som DYP Yogalærer hos Naema Noor i Oslo. Bente underviser med tydelige og presise instruksjoner og har fokus på pust og en forsiktig tilnærming til yoga. Hvis du er nybegynner, så vil du oppleve at du er i de beste hender med Bente!

Natalia

Natalia

Yogainstruktør og kundeansvarlig

Natalia

Natalia

Yogainstruktør og kundeansvarlig

Natalia Bourmistrova er kundeansvarlig hos Yoga North˙ og den som håndterer alt det administrative i forbindelse med påmelding til kurs, workshops, seminarer og retreats. Natalia har drevet med Iyengar- inspirert Yoga i flere år. Hun er utdannet fysiolog fra St. Petersburg og utdannet i Norge som helsesekretær. Natalia har flere års erfaring innen det norske helsevesen og helseadministrasjon. Hun er opptatt av sammenhengen mellom det mentale og fysiske og hvordan disse to aspektene gjensidig påvirker hverandre. Natalia gjennomførte 260 timers D.Y.P (Deep Yoga practice) utdanning ved House of Yoga i 2013 og var ferdig sertifisert D.Y.P. instruktør i november 2013. Natalia underviser i dag 30' Småsvett Yoga, 40' Halvsvett D.Y.P. Restorativ Yoga og Morgenyoga!

Våre verdier

Inspirasjon til livsglede

Vår visjon er å avmystifisere og dermed tilgjengeliggjøre Yoga som treningsform. Vi skal inspirere til livsglede – gjennom yoga!

Yoga ut til folket!

Yoga North° ble etablert høsten 2012 i Gammelveien 2 i Bodø. Vår misjon er å bringe Yoga ut til folket.