Om oss

Om oss

Yoga North ble etablert I den gamle Ullvarefabrikken/ Nikitabygget paa Bertnes I januar 2013. I historiske lokaliteter med en utrolig atmosfaere haaper vi at du vil la deg inspirere till aa gjoere masse yoga, slik vi selv er blitt inspirert. Yoga kommer I mange former, men siden ogsaa vaare instruktoerer har forskjellig bakgrunn, fokuserer vi paa at yoga skal vaere enkelt aa gjoere, lett aa administrere og lett tilgjengelig, ogsaa for deg. Vi tar hensyn til at vi er alle forskjellig skapt, og at de faerreste av oss er I stand til aa utoeve avansert akrobatikk…det er jo effekten av stillingene paa kropp og sinn vi er ute etter….vi tar derfor hensyn til forskjellighet og nivaa. Aktiv bruk av hjelpemidler som blokker, belter, stoler  og bolstere benyttes slik at alle kan oppleve effekten av stillingene, uansett utgangspunkt. Vi utøver Yoga i oppvarmede lokaler (+20˙, +30˙ og +40˙) noe som øker graden av effekt- både under og etter treningen.

Yoga passer for alle, uansett utgangspunkt. Prosjektet Yoga North˙ fokuserer på et lokalt, fysisk yogatilbud i Bodø med jevnlige seminarer og workshops både med nasjonale og internasjonale yogakapasiteter.Vi arrangerer ogsaa tidvis yogaturer/ yogaretreats med vaare egne laerekrefter. Vi var et av de foerste yogastudioene I Norge som startet med nettbasert undervisning, men dette var et prosjekt vi la paa is, da det er ingenting som kan erstatte det aa komme sammen og gjoere yoga med andre ildsjeler. Skulle du befinne deg I utkantstroek, saa ta likevel kontakt- og kanskje vi kan finne en loesning for nettopp deg.

Hos oss trenger du ikke medlemskap. Vi har foreløpig kun drop- in timer basert på en enkel klippekortsordning. Prisen i 2020 er 180 for en enkelt time, 1500 for 10 gangers klippekort og 750 for 5 gangers klippekort. Vi har honnoer/studentpris paa 10 gangers klippekort. Klippekortene har varighet paa 1 aar.

Doerene aapnes 30 minutter foer timene beginner. Kom helst minimum 10 minutter foer timen din starter. Ta med et haandkle, en drikkeflaske og et toert skift til etter timen. Vi tilbyr dessverre ikke dusj mulighet.
De aller fleste hos oss trener enten I short/ T- skjorte eller singlet/ tights. Velkommen til oss ved Yoga North˙!

Våre instruktører
Bente

Bente

Bente

Bente

Bente er en av våre mest erfarne instruktører. Bente arbeider til daglig som helsesøster i Bodø kommune. Hun har utdanning som Medisinsk Yogalærer og har i tillegg tatt utdanning som DYP Yogalærer hos Naema Noor i Oslo. Bente underviser med tydelige og presise instruksjoner og har fokus på pust og en forsiktig tilnærming til yoga. Hvis du er nybegynner, så vil du oppleve at du er i de beste hender med Bente!

Våre verdier

Inspirasjon til livsglede

Vår visjon er å avmystifisere og dermed tilgjengeliggjøre Yoga som treningsform. Vi skal inspirere til livsglede – gjennom yoga!

Yoga ut til folket!

Yoga North° ble etablert høsten 2012 i Gammelveien 2 i Bodø. Vår misjon er å bringe Yoga ut til folket.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.